Vaj Kamomili - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Përbërja: Vaji i kamomilit është preparat natyral 100 %
Efektet që ka përdorimi i vajit të kamomilit nga TACT:

Dobitë e kamomilit janë të njohura që nga lashtësia deri në ditët e sotme, ndërkohë që është vërtetuar se vaji i kamomilit sjell këto dobi:

1. Gjallëron dhe forcon rrënjët e flokëve.
2. Redukton rrathët e zinj rreth syve.
3. Ndihmon në dhimbjet e kokës dhe migrenës.
4. Ndihmon në rastet e vështirësisë në tretje.
5. Ndihmon në raste shqetësimi dhe ndihmon në largimin e ankthit.
6. Përmirëson dhe forcon imunitetin e trupit.

Përdorimi:

Gjysmë luge të vogël sipas nevojës. Një efekt pozitiv i vajit të kamomilit mund të përftohet me përdorimin e tij për masazh.

Shënim: Në rast migrene dhe dhimbje të kokës rekomandohet përzierje në sasi të barabartë e vajit të kamomilit me vajin e farave të zeza prodhuar nga TACT.
Efektet anësore:
Rekomandohet shmangia e marrjes së vajit të kamomilit nga goja për gratë shtatzëna, ato që japin gji, si dhe ato që planifikojnë shtatzëni.

Paketimi: Mbushje në shishe qelqi 60 ml.

Ruhet në temperaturën 15° C

Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve