Vaj i selvisë - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Përmbledhje:

- Vaji i selvisë përdoret për trajtimin e ekzemës, psoriasis, për rënien e flokëve, për djersitjen e tepërt dhe për dhembjen e kyçeve.

Përbërja:

- Vaji i selvisë ka një aromë tërheqëse dhe përmban kryesisht vajra të paqëndrueshme, ku përfshihet α-pinene, camphene, cedrol dhe acid tanic.

Përdorimi:

Vetitë teraupeutike:

-Vaji i selvisë shërben për mjekimin e dhembjeve të kyçeve, dhembjeve muskulare, cermës dhe kjo bëhet duke lyer zonën e prekur.
- Forcon flokët, parandalon rënien e flokëve dhe stimulon skalpin e kokës.
- Vaji është i dobishëm për trajtimin e sëmundjeve të lëkurës, si: ekzema, psoriasis dhe infeksionet e lëkurës. Gjithashtu vaji është i efektshëm për vrasjen e bakterieve. Perzieni vajin e selvisë me vajin e ngrohtë të limonit në sasi të barabartë dhe përdorni përzierjen.
- Vaji largon djersitjen e tepërt dhe erën e trupit.

Doza:

-Përdorimi i jashtëm: Lyhuni mesatarisht 1-2 herë në ditë.