VAJ I MELCISE SE BALENES - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Vaji i melcise se balenes permban elemente shume te rendesishem qe zvogelojne rrezikun e semundjeve te zemres ( sic eshte bllokimi i arterieve te zemres) .Ky vaj ndikon ne zvogelimin e perqindjes se triglicerideve dhe uljes se nivelit te kolisterolit ne gjak gjithashtu ndikon ne relaksimin e eneve te gjakut duke reduktuar faktoret qe ndikojne ne koagulimin e gjakut.
Vaji i melcise se balenes eshte konsideruar nga ushqyesit yndyrore me te mire per trurin e njeriut dhe sigurine e tij ,duke ndikuar ne rregullimin e serotonit qe eshte mjaft i rendesishem kundra depresionit.Gjithashtu e mbron trurin nga infeksioni i eneve te gjakut ne brendesi te tij,si dhe forcon kujtesen dhe ngal procesin e semundjes se Alzheimerit.
Vaj i mëlçisë se balenes është shumë i dobishëm në trajtimin dhe rezistencen ndaj kancerit dhe ilac fantastik per infeksionet e kolitit dhe semundjen e psoriasis ,gjithashtu ndikon ne kurimin e inflamacionit te nyjeve dhe kockave si dhe lehteson dhimbjet .
Vaji i mëlçisë se balenes është mjaft i dobishme në trajtimin e artritit dhe reduktues i dhimbjeve, pershkak se ai përmban acide yndyrore te dobishme te cilat ndërhyjne në formimin e qelizave te demtuara te kërcit në nyje.
Vaji i mëlçisë se balenes përmban sasi të mëdha të vitaminës A, vitaminë D , prandaj ndikon per te rritur imunitetin e trupit dhe ne zhvillimin e tij,forcon muskujt dhe eshte mbrojtes kundër sëmundjeve te ftohjet.
Vitamina D është e nevojshme për depozitimin e kalciumit në kocka dhe dhëmbë dhe rrit absorbimin(perthithjen) nga zorrët kështu që përdoret si një ilaç ideal për lakimin(shtemberimin) e këmbëve dhe sëmundjeve te rakit .
Vitamina A është shumë e nevojshme për sigurinë e syve, flokëve dhe lëkurës në përgjithësi. Si edhe shume dobi te tjera...