Facial Scrub Argan - 12$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Scrub argani HAMED SALOON është një trajtim intensiv i fytyrës që realizon një pastrim dhe zbardhje të shpejtë. Ajo ju “dhuron” një lëkurë të pastër, të freskët dhe të balancuar. Formula e saj unike përmban ekstrakte frutash të cilat butësisht pastrojnë shtresat e lëkurës pa asnjë efekt anësor. Ajo ka këto efekte:

1. Zhduk shenjat e mbetura nga aknet.
2. Redukton rrudhat.
3. Largon njollat dhe pikat e zeza në fytyrë.
4. Hidraton fytyrën.
5. E zbut dhe i jep elasticitet lëkurës.
6. Realizon pastrimin e thellë të lëkurës.
7. Rinovon qelizat e lëkurës.
8. Minimizon poret.
9. Largon yndyrën.

Përdorimi:

Aplikoni skrabin me majë të gishtave në fytyrë dhe qafë. Masazhoni me lëvizje rrethore për disa minuta pastaj shplajeni mirë me ujë.
Për rezultate të menjehershme dhe të dukshme, përdoreni dy herë në javë.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.