Day Cream - 11$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Produkt i ri për kujdesin e lëkurës, i krijuar posaçërisht për të mbrojtur shëndetin e lëkurës tuaj. Redukton rrudhat dhe vijat në lekure, ka ekstrakte Aloe Vera dhe vitamine E. I pasur me përbërës natyral efektive bimore, te cilet mbrojne lëkurën nga elemente te demshem të mjedisit.
Si rezultat i kësaj, zhduk shenjat e dukshme të plakjes dhe ngadaleson ne menyre te kosiderueshme përkeqësimin e qelizave të lëkurës, duke i dhënë një pamje më të re e më të gjallë. Formula e saj e avancuar me ekstrakte Aloe Vera dhe Vitamine E, lejon depërtimin e shpejtë dhe ushqimin e qelizave të lëkurës tuaj. Lëkura juaj do të jetë e butë dhe rrezatuese.

Udhëzimet për përdorim: aplikoni kremin cdo ditë, çdo mëngjes para se të aplikoni grimin.