MJALT MRETËROR - 20$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
MJALT MRETËROR
Mjalt sidri me qumësht blete, xhinseng, esencë dhe feta xhenxhefili te freskëta.

Shtimi i fetave dhe esencës së xhenxhefilit në mjaltin mbretëror i shton më tepër dobitë e tij,prej të cilave vecojmë:

• Rrit imunitetin e trupit.
• Stimulon mëlcinë dhe ndihmon në nxjerrjen e lëngjeve të stomakut.
• Stimulon qarkullimin normal të gjakut dhe forcon zemrën
• Stimulues i përgjithshëm dhe shumë i rëndësishëm në aktivitetet sportive
• Luan rol të rëndësishëm në pakësimin e kolesterolit në gjak dhe zgjeron arteriet.
• Zbut kollën, pastron stomakun dhe pakëson aciditetin në stomak
• Paston fytin dhe bronket, sidomos për duhanpirësit.