Vaj Propolis + Mjalt - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Forcon sistemin imunitar, kundër gripit, të ftohtit dhe grykëve.
Antioksidant dhe lehtëson bllokimet e trafikut në traktin e sipërm respirator.
Vret mikrobet që shkaktojnë prishjen e dhëmbëve dhe malcimin nullesh