Vaj i Farës së Zezë - Tact - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shërben për forcimin e imunitetit,
rikthimit të ekulibrit ushqimor, psikologjik, në rastet e këputjes, acarimeve të mushkrive, kollës së mire
dhe ftohjeve.
Në rastet e acarimeve kronike të lëkurës dhe alergjisë,  ul kolesterolin në gjak.