Vaj Jasmine - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
I jep lëkurës freski dhe butësi,
përmirëson humorin, ndihmon për të lehtësuar simptomat e PMS, për të përmirësuar gjëndjen shpirtërore dhe ju mundëson të flini qetë dhe ëmbël.
Suport natyral në raste stresi dhe ankthi.