Propolis Honey - 20$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Zgjidh shumë probleme të brendshme.

- Mjalt shumë i mire për ata që vuajnë nga azma.
- Heq inflamacionet ne ezofag.
- Ndihmon për të trajtuar stomakun dhe ulçrën.
- Rrit imunitetin e trupit kundër të gjitha sëmundjeve.
- Eshte qetësues i fortë, sidomos për duhanpirësit.
- Parandalon ftohjet dhe gripin.