Shampo me ekstrakte te susamit te zi - 6$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shampo e farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj.
Kjo shampo është i pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim nga trupa natyror për flokët tuaj.
Pastron flokët tuaj në mënyre profesionale, lë flokët te butë, të plotë dhe me një shkëlqim që nuk mund ta arrij asnjë shampo tjetër.Kjo shampo është e mrekullueshme, sepse është e formuluar nga 39 lloje të vajrave 100% natyrale, lloje të ndryshme të vajrave thelbësore dhe bimëve të lashta.
Këto barëra janë vlerësuar si më shëruese për mijëra vjet. Vajrat natyrore janë një burim i mirë të ushqyesve të energjisë, dhe proteinave që i kërkon rrënja e flokëve.
Ata janë gjithashtu një burim i vitaminave, mineraleve dhe aminoacidet (të cilat përbëjnë keratin, substancë themelore e flokëve).
Shampoja stimulonë rrënjët e flokëve dhe i sjellë energji flokëve, depërton thellë në rrënjen e flokëve duke i trajtuar ato në mëmyr natyrale duke e zbuturë skalpin e kokës për të e shmangur dëmtimin e mëtejshëm dhe humbjen e flokëve.

Përmban:

-Vaj të farës së zezë Nigella Sativa
-Nigellone,
-Minerale,
-Squfur,
-Fosfor,
-Hekur,
-Kalcium,
-Enzima,
-Karbohidrate,
-Proteina,
-Vitaminë A (Retinol)
-Vitamin B , B1
-Vitamina E (tocopherols)

Aplikimi: Tre deri në katër her në javë, mund të përdoret nga te dyja gjinit.