Vaj Eukalipti - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
vaj i eukaliptit përdororet per te ulur ënjtjet dhe kunder te ftohtit. Vaj redukton ënjtjet duke rritur rrjedhjen e gjakut dhe duke relaksuar muskujt e lodhur. Ai gjithashtu trajton të ftohtin, kollitjen, dhe sëmundje të tjera të frymëmarrjes.

Perdorimi :
Aplikojeni vajin në vendin e prekur mesatatarish dy herë në ditë.

Kujdes: Mos e përdorni vajin e eukaliptit ne vende të prera apo lëkurë te lënduar.