Vaj i Bishtit te Kalit - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Ndihmon çdo lloj floku duke i bërë të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshëm. Rritja e shpejtë e flokëve pasurohet nga aminoacide thelbësore në mënyrë për ta transformuar flokun e zakonshëm në flokë të shkëlyeshme.