Black seed oil Shampoo - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shampo me vajin e fares se zeze lufton humbjen e flokëve dhe eliminon zbokthin.
Nje nga cilësitë e jashtëzakonshme te kesaj shampoje eshte pastrimi i lekures se kokës.
Kjo Shampo ka vlera te larta ushqyese per floket dhe lekuren e kokes, me perdorimin e saj ju do te perfitoni flokë te shndritshem dhe te bute.