Royal Honey Per Vitalitet - 23$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
MJALTI MBRETËROR

Mjalt sidri-qumesht blete-polen-për një memorie të fortë dhe aktive,energji dhe aftësi kreative Mjalt natyral i pasur me vitamina,aminoacide dhe kripëra minerale,të cilat nuk e bëjnë të nevojshme përdorimin e vitaminave dhe tabletave stimuluese.

Dobitë kryesore të këtij produkti:

• Aktivizon mendjen për një kujtesë më të fortë dhe më aktive.
• Burim kryesor i energjisë dhe aktivitetit
• Forcon nervat dhe i aktivizon ato për të zbutur stresin e studimeve në kohë provimesh
• Rrit imunitetin e trupit dhe pengon ndikimin e bakterieve dhe viruseve në trup
• Parandalon dhe pakëson dobësinë,lodhjen dhe stresin
• Kuron pagjumësinë dhe ndihmon për një gjumë të qetëështë anti-anemik

Mënyra e përdorimit:

• Përzieji mirë përbërësit me një lugë të thatë

• Për fëmijët;
një lugë mesatare gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.

• Për të rritur;
një lugë e madhe gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.