Vaj i Milingonës (Ant Oil) - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Vaji Milingonës (Ant Oil) 100% natyral
Vaj i nxjerre prej vezeve te milingonave, largon të gjitha qimet nga zonat e padëshiruara.
Ndihmon ne zvogëlimin rritjes se qimeve.
Mund të përdoret nga të gjitha moshat dhe gjinitë.