Royal Honey - Per Femra - 23$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Mjalt Mbreteror nga poleni i palmave, ka nje perqindje te larte te qumeshtit te bletes, ekstrakte te sherebeles dhe ekstrakte te livandos.
Ky mjalt duhet te perdoret vetem nga femrat, pasi permban element te cilet i ndohmojne ato ne menyre efektive dhe te drejte per drejte.

Dobite:

- Kontrollon hormonet, vecanerisht gjate fazes se menopauzes.
- Zvogelon Djersitjen.
- Rregullon qarkullimin e gjakut gjat ciklit menstrual.
- Permison gjendjen shpirterore ( Humorin ) gjat ciklit menstrual.
- Pastron mitren dhe e mbron ate nga inflamacionet.
- Eshte kunder anemis dhe i jep trupit tuaj vitalitet.