Body Butter - Honeynut - 8$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Krem ushqyes per lekuren tuaj !

Ka nje formule speciale me permbajtje te vitamines E. Kjo vitamine parandalon shfaqjen e strijeve ne trupin tuaj. Ky krem gjithashtu zbut, ushqen dhe mbron lekuren tuaj.

Perdorimi : Lyeni trupin tuaj butesisht me kete krem dhe lereni ate per disa minuta per te perfituar nje lekure te bute dhe rrezatuese.