Quinine Shampo - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Kjo eshte nje shampo speciale me kombinime te vitamines B Komplekse ( B5, B6, B8 )

Eshte e njohur per aftesine e saj per te perforcuar strukturen e flokeve dhe nxit rritjen e tyre.
Kjo shampo speciale kombinuar kininë veçantë me komplekse të vitaminës b (b5-B6-B8) i njohur për aftësinë e tij për të përforcuar strukturën e flokëve dhe nxitur rritjen.
Formuluar për një pastrim shumë të butë dhe per te shtuar vellimin.

Eshtë projektuar për të stiluar lehtesisht floket tuaj, trajtimi i flokeve me kete shampo rikthen forcën dhe shëndetin e flokëve.