All day protection cream SPF 60 - 13$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit.
Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhene nje pamje me te re e me te shendetshme.

All day protection cream Anti Solar eshte krem i prodhuar nga firma ORCHID dhe shoqerohet me pullen e sigurise e cila verteton origjinalitetin e ketij produkti

Perdorimi :

Lyhen te gjitha pjeset e lekures, te cilat janne te ekspozuara ne diell.
Perseriteni lyerjen pas periudhave te gjata te qendrimit ne diell ose pas larjes.