MJALT PER DOBËSIM - 25$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Mjalti Slimming eshte shume i dobishem per te rene nga pesha.
Ky mjalt ka nje perzierje bimore me baze kanelle, konsumohet 3 here ne dite 1 ore pas buke.

Konsumimi :

3 here ne dite 1 ore pas buke nga nje luge ne Mengjes, ne Dreke dhe ne Darke.