Horse Shampo me Hudher - 6$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Stimulon rritjen e flokëve
Pengon renien e flokëve
Përmban përbërësit me te mirë, sidomos ekstrakt hudhëre.
Pastron dhe permison rrënjët e flokëve dhe skalpit te kokës.
Kunder zbokthit dhe irritimit te lekures se kokes.
Ushqen flokët dhe lëkurën e kokës, i mban me të shëndetshëm
Zbatim:

Aplikoni në mënyrë të barabartë mbi flokun tërësisht te lagur.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, për burrat dhe gratë.


Paketimi: 300ml