Horse Shampo me Caviar - 6$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Pastron dhe permison rrenjet e flokeve si dhe skalpin e kokes. Stimulon rritjen e flokeve dhe pengone renien.
Kunder zbokthit dhe irritimit te lekures.
Aplikoni në mënyrë të barabartë mbi flokun tërësisht te lagur.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, për burrat dhe gratë